Cheap Speed ​​og Chevrolet Cobalt

Chevrolet’s Cobalt er ikke en ny modell for 2008, men tilbyr et unikt alternativ for kjøpere, spesielt de i den yngre demografien som ønsker et kjøretøy som er relativt billig og likevel relativt sporty. Cobalt SS er det perfekte valget for de som ønsker en sportsbil som ikke vil bryte banken.

Hvor fort kan Chevy Cobalt gå?

Med tillegg av turboen, leverer Chevrolet Cobalt 260 lb-ft dreiemoment og 260 hk via 2,0-liters firesylindret motor som har fått kjøpere til å besøke en Houston Chevy-forhandler. Standard med Cobalt SS er 18 tommer aluminiumsfelger med Y-dekk, ventilerte Brembo skivebremser med ABS og en imponerende topphastighet på 160 km / t. Den nye turboladeren gir også sterk kraft med minimal forsinkelse, noe som bidrar til å gi en konstant strøm av kraft.

Er Chevy Cobalts pålitelig?

Chevy Cobalt SS fra 2008 har oppdatert fjæringen i år, og i stedet for kompressoren fra året før bruker den nå en turbo i stedet. Det enkle lavhastighetskonseptet er absolutt en hit hos Cleveland Chevrolet-kjøpere, noe som gjør det til en av de mest populære bilene hos Chevrolet-forhandlere. Bortsett fra garantert ytelse takket være turbo og sportsinnstilt fjæring, er Cobalt også veldig glatt og behagelig, noe som gjør daglig kjøring morsom.

Til tross for noen av kompaktene som Chevrolet Cobalt konkurrerer med, gir de underprestasjoner, sier Ohio Chevrolet-forhandlere kundene at Cobalt SS er annerledes og har som mål å glede sjåfører som trenger noe rimelig fordi det er attraktivt å kjøre. Priset i det lave $ 20 000-området , og Cobalt SS gir sjåførene en sjelden, morsom ennå komfortabel pakke. for hverdagsreiser.

Ta en titt på Chevrolet-forhandlerens showroom i mai for den renoverte Cobalt SS 2008.

Les også Chevrolet slår konkurransen

Category:
Chevrolet

Leave a Comment