Chevrolet Beat og funksjoner

Chevrolet Beat er uten tvil den mest populære bilen fra GM-hjemmet. Dieselversjonen av denne lille bilen utviklet seg under kodenavnet M300. GM og Fiat har i fellesskap utviklet en massemarkedsversjon av den populære 1,3-liters Fiat multi-jet-motoren. Denne velprøvde motoren har bevist verdi i Opal- og Chevrolet-modeller i Europa, i tillegg til Maruti Suzuki Swift, Ritz, Swift Dezire, Fiat Punto, Tata Indigo Manza og Indigo Vista i India. Fra utsiden er det ikke noe nytt i forhold til takten til bensinversjonen. Den interne utformingen og kabinen er ikke endret og forblir den samme som bensinversjonen.

Slår Chevrolet gode biler?

Vanligvis når det er en ny variant av den forventede bilen, har den også blitt justert litt til interiøret. Men i dette tilfellet med diesel Beat har ingenting endret seg i det hele tatt. Alt du får i interiøret vil være akkurat det du får i bensinversjonen. Det fungerer på diesel Beat gunstig fordi vanligvis får dieselvarianten færre spesifikasjoner for å holde prisforskjellen i sjakk, og det er grunnen til at noen fine luksusfunksjoner og gjenstander begynner å forsvinne fra dieselvarianten. Men dette er ikke tilfelle med diesel Beat blant de forskjellige variantene i diesel, GM vil levere nøyaktig det samme utstyret du får på bensin. Chevrolet Beat Diesel LS er en mellomstore variant. Den kommer med funksjoner som Front Power Windows, Chrome Radiator Grille, tonet glass og mange andre ting og tillegg.

Romslig Chevrolet beat-bilinteriør holder deg tett selv i den travleste trafikken på veien. Møbeltrekket i Chevrolet Beat passer veldig godt sammen med interiøret og gir et veldig stilig og stilig utseende til den generelle atmosfæren i bilen. Piano Black-finishen på dashbordet og dørene gir bilens utseende skjønnhet og luksus. Annet produktivt interiør i Chevrolet beat-bilen er sminkespeil, digital displaymåler, bagasjerom, solskjerm, speil for dag og natt, digital klokke, turteller osv. Den skinnende interiøret berøres av førerhusbelysning foran og bak i 3 posisjoner og antirefleks i bakspeilet.

Er Chevrolet et godt slag for lange reiser?

Bilen ser kompakt ut og tiltrekker seg også oppmerksomhet, så med et blikk som at du kan vise den mens du kjører, og du vet aldri at du kanskje ender opp med å bli lagt merke til. Hytta har en pen og solid følelse. Setet med semi-bøtte mønster er behagelig og forbedrer den koselige indre atmosfæren med materialet av høy kvalitet og utmerket utførelse. På samme måte blir interiøret livliggjort med moderne elementer og overlegen etterbehandling. Blant de iøynefallende funksjonene er den moderne instrumentklyngen og den kjølige, isblå bakgrunnsbelysningen.

Den er tilgjengelig i 7 fargealternativer – Linbeige, Super Red, Misty Lake Metallic, Olympic White, Marokkansk blå, Green Cocktail Metallic og Caviar Black. Denne bilen gir helt sikkert balansert håndtering for en luksuriøs og behagelig kjøretur. I tillegg har den også et neste generasjons LPG-sett med en S-TEC II-motor som kjører en maksimal effekt på 80,5 hk for å gjøre den til en av de mest drivstoffeffektive bilene. Det gir også en god kjørelengde på 18,6 km / l.

Les også Chevrolet Lumina anmeldelser og spesifikasjoner

Category:
Chevrolet

Leave a Comment