Chevrolet Beat slo hatchback-segmentet

General Motors ‘Chevrolet Beat så dagens lys i januar 2010. Selskapet, som er inspirert av suksessen til denne bensinvarianten, hevder også å gi ut en dieselversjon av bilen. Dieselfetteren Beat ble tilgjengelig nesten halvannet år senere siden han ga det løftet.

Dieselvariantene er de samme når det gjelder motor.

Men endringene inkluderer en ny elektrisk servostyring, en USB-port i full størrelse som erstatter mini-USB-porten i bensinversjonen og et TCDi-merke på baksiden. Resten av bilen ligner bensinkusene.

Under panseret på bilen har TCDi en 1 liters tresylindret dieselmotor som kjører opp til en maksimal ytelse på 58,5 hk og maksimalt dreiemoment på 150Nm. Denne motoren er en rip off av 1,3-liters Fiat multijet som kjører Fiat, Tata og Maruti Suzuki. Motoren er fin med tanke på forbedring og er ganske jevn til tross for at den er en tresylindret.

Biler har lineær kraftleveranse, men er ikke kompatible med kraftleveranse når det gjelder rask glidelås gjennom trafikk eller på lange opplevelser. Bilen ser fortsatt ut til å ha sin plass i et anstendig mellomklasse og virker ganske zippy når du sitter fast i trafikken. Dieselbiler spenner heller ikke under trykk sammenlignet med bensin når du trenger å svinge fra en parkert stilling.

Girkassen skjedde uten mye oppstyr og fem-trinns mekanisme reagerte bra. Bilen i henhold til ARAI-testrapporten gir en kjørelengde på 24kmpl. Men på ekte veier kan det hende at biler ikke gir deg det samme magiske tallet, så ikke bli ført med kjørelengden.

Det har ikke vært mye endring i kjøreturen og kvaliteten på bilens håndtering til tross for at de har gassladede støtdempere. Turen er så behagelig som mulig og stiller de fleste uregelmessigheter på veien for å holde ham driftig i hytta.

Bilprisene i India spiller en stor rolle i suksessen til biler.

Denne bilen er uten tvil en av de billigste dieselbilene på markedet og vil åpne nye veier til en konkurransedyktig pris.

Denne bilen gir god valuta for pengene med optimistisk utseende og kvalitet, uavhengig av om den er plassert i inngangssegmentet. Denne bilen er trendy og har et ungdommelig image. Den har byverdige fremdriftsegenskaper og høy drivstoffeffektivitet. Isen på kaken er at bilen får 3 års garanti på 1 000 000 km, som for øyeblikket gjelder bensin. Dette vil bare la kundene tenke to ganger før de kjøper en bil som ser ut til å gjenta de samme suksessene med bensinversjonen av Chevrolet Beat. Denne bilen er veldig pluss med sin design, styling, ytelse, drivstoffeffektivitet og merkeverdi. Det har sin andel av nedturer med Space, ettersalgsservice; Bakseteplass, ingen elektriske speil.

Les også Slaget om Ford Figo og Chevrolet Beat

Category:
Chevrolet

Leave a Comment