Chevrolet Lumina anmeldelser og spesifikasjoner

Chevrolet Lumina, Chevrolet Lumina Review, Chevrolet Lumina Spesifikasjoner, Chevrolet Lumina Priser, Bilder av Chevrolet Lumina, Chevrolet Lumina India

Dette er en av General Motors kommende modeller i India. Chevy Lumina har en historie på 10 år, først lansert i Nord-Amerika i 2001. Denne tradisjonelle bilen kommer i sedan, coupe og minivan karosserityper. For tiden selger selskapet det i flere land som Midtøsten, Sør-Afrika og Asia over hele verden. Merket har forskjellige navn i Australia og New Zealand (referert til som den døpte Holden Commodore). Denne bilen vil konkurrere med den kommende Ford Taurus i India.

Interiør

bilen har funksjoner i et ubeskrivelig, fullastet brett med kilometerteller, turteller, digitalt hastighetsmåler, gjennomsnittshastighet og visning av avstand / tid til å gå, drivstoffmåler; visningen av gjennomsnittlig drivstofforbruk gir bilen en lidenskap. Stilige skinnseter gir deg glede mens du reiser, attraktive sikkerhetsvarsler som lyd- og videohastighetsvarsler sørger for sikkerhet for reisende. Det er en femseter som skaper en rolig atmosfære på innsiden med sin komfort. Det innebygde lydsystemet i bilen består av 6 plater i dashbordets CD / MP3-spiller med AM / FM, 7 Blue Tooth-høyttalere og tilkobling. Funksjoner som elektriske vinduer, forfengelighetsspeil, parasoller, baksetesenterarmlener, to leselamper foran og oppbevaringsrom i midtkonsollen vil gi luksus til interiøret. Alle seter er justerbare, godt hode- og benplass, samlet sett er hele bilen egnet for alle klassefolk.

Sikkerhet

Den kommende Chevy Lumina forventes å ha noen av de samme sikkerhetsfunksjonene – ABS med EBD og bremseassistent, dobbeltrinns frontkollisjonsputer, sidekollisjonsputer for passasjer og sjåfør foran, elektronisk stabilitetsprogram (ESP), trekkraftkontrollsystem (TCS). , tåkelyskaster foran, sikkerhetsbelte forspenner, tvangsbelte og fastholdelsesanlegg.

Motor

Den er tilgjengelig i to modeller, nemlig 3,6 liter og 6,0 liter i Australia og andre markeder. Når det gjelder India, har selskapet ikke avslørt noe. 3,6 liters, DOHC, CVVT, V6 motor har kapasitet til å produsere en maksimal effekt på 241 hk ved 6500 o / min og et maksimalt dreiemoment på 335 Nm ved 2400 o / min. Den kommer med en 4-trinns automatisk girkasse, en oppgradert modell med 288 hk & amp; 350 Nm dreiemoment og en automatisk 6-trinns girkasse. 6,0 liter kan produsere en maksimal effekt på 362 hk ved 5700 o / min og et toppmoment på 530 NM ved 4000 o / min med en 6-trinns manuell og automatisk girkasse. Begge motorene er gode og i stand til å gi utmerket drivstoffeffektivitet.

Utvendig

Den kommer med super utvendige funksjoner. Den har evnen til å rane en kundes hjerte. Lumina-lignende forlengede karosserier faller i sedan-designen og ansiktet på bilen ser veldig lang ut. Ser ut som en minibåt, ser snuten skinnende ut og huser en enkelt horisontal kromslatt foran. Karosserifargede frontlykter, tåkelyskaster foran og nedre luftdemping er installert i et spor av boksetypen som gir bilen et bedre utseende. Den har karosserifarge bakglass og dørhåndtak, det gjør et godt inntrykk på kundene. Baksiden av Chevrolet Lumina er veldig vanlig med sportslige baklykter og bakspoiler. Lumina kommer i to typer hjul, nemlig 17 tommer og 18 tommer lettmetallfelger for å oppnå maksimal skjønnhet.

Denne bilen forventes å lanseres i både bensin- og dieselvarianter, prislappen på denne bilen vil være rundt 16 lakh i hjemmemarkedet.

Les også Chevrolet Beat slo hatchback-segmentet

Category:
Chevrolet

Leave a Comment