Chevrolet slår konkurransen

Stiluttalelse: Rytmen lever ikke opp til navnet når det gjelder utseende og holder bensinversjonen synlig bortsett fra logoen på baksiden. Man må likevel innrømme at Cadence er en bil med litt moro og krydder i hatchback-segmentet.

Rom og innside:

Ja, igjen får du følelsen av å bli slått og trangt på innsiden, spesielt hvis du er i større størrelse. Denne bilen er bra for opptil 4 passasjerer, men 4 gigantiske vil definitivt føle varmen. Små ting kan tas bort med steder for mobiltelefonen, lommeboken og uendelige søppelartikler. Styringen er knivlignende gjennom smøret til selv de letteste klutene, men krever håndtering av behendighet, spesielt i hjørnene. For bedre grep kan du legge til litt skinn på rattet. Kort sagt er utseendet bare ok, litt lik Ritz.

Når du kjører:

Det kan være lurt å sjekke bilhåndboken når du starter bilen, da det absolutt ikke er noe støy, noe som er en førstegang for diesel å innrømme. Bilen kan settes i 5. gir selv ved 40 kmph. Selv for et lavhastighetscruise på 30 km / t er alt du trenger å ta foten av pedalen og være i 5. gir. Bilen fortsetter bare å kjøre for seg selv. For de eventyrlystne skjønt, kan du bli skuffet over å bare skrangle ved 80 km / t. Maskiner ser ut til å kreve kraft. Ryggespeilet klemmer seg mot frontruten og blokkerer forfra for føreren.

Det endelige resultatet er:

Etter salgssupport var upålitelig fra GM-forhandlere, men inntil da kunne man si at Chevy hadde levert mer enn bare en god bil med en dieselmotor. Denne bilen er for dine daglige behov og for en høytidsferie som er godt planlagt, men ikke for lang tid. Underholdningen er nesten ufremkommelig. Fortsatt er noen bekvemmeligheter gjenopprettet med USB til Micro USB i den gamle bensinbilen. Så hvis du fremdeles krangler om du skal kjøpe denne bilen eller ikke kjøpe denne bilen?

Denne bilen vil være din neste beste venn hvis du for det meste kjører fra jobb og butikk og frikene slipper unna så er Beat diesel svaret. Hvis ditt eneste mål er å kjøpe en bil og ikke har noen forpliktelser, så gå til bensinversjonen av Beat, og du vil bli belønnet dyrt. Prisen på bilen starter ved Rs 4,29 lakh ex Delhi showroom og går opp til Rs 5,45 lakh for toppvarianten. Selvfølgelig er du også bortskjemt med valg fordi denne bilen kommer i 3 bensinvariantalternativer og opptil 4 variantalternativer for dieselvarianten. Denne bilen er utstyrt med avanserte sikkerhetsfunksjoner som har kapasitet til å sikre passasjerer i tilfelle en kollisjon.

Les også Rask visning Chevrolet Aveo5

Category:
Chevrolet

Leave a Comment