Første titt på Chevrolet Equinox 2010

GM har nylig avdekket en erstatning for den populære Chevrolet Equinox crossover, som skal debutere på det kommende Detroit Auto Show. Kalt av GM som bilens “sveitsiske hærkniv”, 2010 Chevrolet Equinox kan levere mer stil, og selvfølgelig større effektivitet, over dagens Equinox-modeller.

Hvilket år var den mest pålitelige jevndøgnsjevnen?

Chevy Equinox fra 2010 har en motor som nå har direkteinjeksjon, som fører drivstoff direkte inn i sylinderen i stedet for å blande den med luft først. Denne prosessen bidrar til å forbedre kraft og drivstoffeffektivitet. På grunn av disse fordelene vil GM ha direkteinjeksjon i motorer i 38 av 2010-modellene, inkludert modeller på Cadillac-forhandleren i Philadelphia. Utformingen av den nye Chevrolet Equinox-modellen minner absolutt om den nåværende Chevrolet Malibu, som raskt hadde blitt en av Chevrolets mest solgte biler på utgivelsestidspunktet og har blitt en populær modell blant Spokane Chevy-forhandlere. I tillegg til den attraktive stilen, er den nye Equinox crossoveren mer drivstoffeffektiv enn forgjengeren takket være den 2,4-liters firesylindrede motoren som forventes å komme rundt 30 miles per gallon på motorveien, og 21 mpg i bykjøring. Kjøperne vil også kunne velge 3,0 liters V6-motoren som vil tilby 255 hestekrefter. Denne motoren vil også gi 25 mpg på motorveien og 18 mpg i bykjøring.

Effektivitet har vært en nøkkelkomponent i Chevrolet Equinox fra 2010.

Blant funksjonene som arbeider for å forbedre effektiviteten er et nytt elektrisk servostyringssystem, som GM sier legger til ytterligere 11 miles til hver full tank med drivstoff, noe som uten tvil vil drive Chevy Chicago-forhandlersalg der effektivitet er en betydelig bekymring blant kjøperen. Vindskjermen har også beveget seg tre inches frem på basen, noe som bidrar til å gjøre den nye Equinox mer aerodynamisk.

Parret til den mer drivstoffeffektive Equinox-motoren er en elektronisk styrt seks-trinns girkasse, som Birmingham Chevrolet håper vil være en annen komponent som bidrar til å øke kraften og effektiviteten på 2010-modellen. Langt, og selvfølgelig GMs OnStar-system. Interiøret i Equinox 2010 er også utstyrt med en rekke skyvbare bakseter for å forbedre benplassen og også gjøre bakrommet mer brukbart. Se etter Chevrolet Equinox 2010 i forhandlerlokaler i midten av 2009, når den vil konkurrere med slike som Ford Escape og Mazda CX-7.

Les også Chevrolet Beat og funksjoner

Category:
Chevrolet

Leave a Comment